Annemarie Renkens

Mijn naam is Annemarie Renkens en ik ben 47 jaar oud. Mijn missie is mensen inspireren, laten groeien en ervaren wat het is om te vertrouwen op je innerlijke kracht. Graag ondersteun ik jou om jouw innerlijke zon weer te laten stralen door je eigen potentieel te (her) ontdekken.

Mijn persoonlijke intense jeugdervaringen en een hierdoor een sterk ontwikkeld overlevingsmechanisme hebben mij prachtige kwaliteiten gegeven. Echter ik realiseerde mij dat ik mijn overlevingsmechanisme onbewust nog steeds toepaste als volwassene. In veel situaties zette ik een masker op en ik was mij niet bewust van dit verborgen hardnekkige patroon. Ik had het verlangen om meer van mijzelf te laten zien maar voelde letterlijk een angst om te vertrouwen op mijn eigen kracht. Ik leefde met name vanuit mijn hoofd en gaf mijn gevoel weinig ruimte. Inmiddels heb ik oude emoties doorleefd en hebben mijn levenservaringen uit mijn jonge jeugd een plek gekregen. Hierdoor zijn er veel deuren geopend en heb ik een nieuwe kijk gekregen op mijzelf, mijn leven en de wereld. Deze levenslessen geef ik graag op maat aan jou door. Ik heb mijn eigen potentieel, mijn innerlijke zonnetje ontdekt en sinds ik mijn leven daarop heb aangepast, ervaar ik iedere dag vrijheid, energie, plezier en moeiteloosheid en leef ik vanuit hart en ziel.