Astrid Engel

Opgroeien als kind van een ouder met psychiatrische problemen (wel of niet met een diagnose) laat sporen na. Het kan zijn dat je je regelmatig angstig voelt, onzeker over jezelf of moeite hebt met vertrouwen. Ook herken je misschien soms dingen van die ouder in jezelf en vraag je je af hoe je daarmee om moet gaan. Misschien heb je zelf een kinderwens en twijfel je weleens of dat nou wel zo’n goed idee is met jouw achtergrond.

Ik kan je helpen. Ik weet hoe het voelt en ik weet inmiddels ook hoe je eraan voorbij kunt komen. Ik werk nu zo’n 20 jaar als hulpverlener en sinds ruim 10 jaar vanuit mijn eigen praktijk. Mensen weer in contact brengen met hun eigen waarde en kracht is het doel van mijn begeleiding. Want die verbinding is vaak kwijtgeraakt en dat zorgt voor al die nare gevoelens. Het leven is zoveel fijner als je weer kunt voelen dat je waardevol bent, wat je kracht is, wat je wilt met je leven en als je kan voelen dat het mogelijk is in het heden.

Dus ben je op zoek naar hulp hierbij of wil je er meer over weten, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.