Athilde Whyte

Claim jouw plek and be happy! Is dit herkenbaar?

 • Verantwoordelijkheidsgevoel, soms bij het overdrevene af?
 • Veilig versus onveiligheids issues?
 • Vooral bezorgd om anderen?
 • Moeite om dingen af te maken, de puntjes op de i te zetten?
 • Heel streng oordeel over jezelf?
 • Je anders dan anderen voelen?
 • Schuldgevoel als je voor jezelf kiest?
 • Bevestiging zoeken?
 • Loyaal, zo loyaal dat je soms moe van jezelf wordt?
 • Moeite om lol te hebben, plezier te ervaren?
 • Zorgen voor ‘anderen’ ?
 • Al jong de rol van ‘volwassene’ aangenomen?
 • Minder succesvolle relaties doordat jij in de ‘reddingsstand’ staat?

Tsja dan hebben we veel gemeen ik ben ‘Kind van’ alcoholistische vader en moeder met veel problemen in mijn vroege jeugd. Hierdoor weinig ‘basis’ van huis uit meegekregen en hierdoor de nodige uitdagingen in mijn leven. Mijn leven is nu naar wens en ik ben super blij en gelukkig, de meeste ‘shit’ heb ik achter mij gelaten en ik leef een heel bewust gelukkig leven. Mijn stappen zijn geen rocket science en ik help (zonder te redden ;-)) graag andere ‘kinderen van’. Als ik het kan kan jij het ook, jouw leven naar wens vormgeven. Ik heb een aantal trainingen ontwikkelt die hier behulpzaam bij kunnen zijn. Voor meer informatie neem gerust contact met op.

www.flow-denken.nl