Centrum van Binnenuit

Mijn visie is eenvoudig maar krachtig: ik wil jou helpen om weer in contact te komen met je ware zelf, om te leven vanuit je diepste kern. Dat is waar Centrum van Binnenuit voor staat: de innerlijke reis naar verbinding en authenticiteit.

Als KOPP-kind (Kind van Ouders met Psychische Problemen) begrijp ik als geen ander de uitdagingen van het opgroeien in een complexe omgeving. Deze ervaring heeft mijn pad gevormd en mijn passie voor het helpen van anderen versterkt.

Te vaak leven we in ons hoofd, constant onderweg, altijd “aan”. Maar daardoor raken we vaak het contact met onszelf en het leven kwijt. Wie zijn we echt? Wat zijn onze grenzen? Waar liggen onze behoeften? Mijn passie is om jou te begeleiden naar het vinden van deze antwoorden, naar het herontdekken van jezelf.