Drenthe/ Groningen/ Friesland

Voelt u zich snel opgejaagd, angstig of boos? Draaien uw gedachten steeds in dezelfde cirkel rond? Raakt u sommige herinneringen maar niet kwijt? Schaamt u zich of voelt u zich gevangen? Denkt u negatief over uzelf of over anderen? Vraagt u zich af hoe het zou zijn om positief in het leven te staan en de regie over uw bestaan (weer) te hebben?

Het kan anders. Echt!

Praktijklocatie in Groningen en Smilde
Gespecialiseerd in begeleiding bij: KOPP-kind problematiek; chronische stress; angsten.
Tel: 06 – 50 60 34 07

Sypke Visser

Praktijk Sypke Visser Groningen (Groningen), Smilde (Drenthe)

Ik ben Marion Schornagel: eigenaar van Levenscoach Marion. Ik heb een praktijk voor levenscoaching, verlies- en rouwtherapie en Kopp therapie. Ik ben zelf kind van een ouder met een psychiatrische stoornis en dat heeft voor specifieke problemen gezorgd in mijn leven.  Na mijn  scheiding van mijn man, een burn-out en reflecterend terugkeek op mijn ingewikkelde jeugd heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en baat gehad bij professionele begeleiding. En uiteraard ook de liefde en aandacht van mijn vrienden en familie hebben mij goed gedaan. Maar bovenal heb ik mezelf serieus genomen en heb aan zelfzorg gedaan door mezelf aandacht te geven en werkelijk te onderzoeken wat ik wil, wat mijn passie is en belangrijk vind in het leven. Mijn levensmotto is:

‘In creatieve vrijheid mijn kennis, liefde en ervaring delen, zodat we beiden kunnen groeien’.

Om deze reden ben ik mijn praktijk begonnen.

Er is moed voor nodig om  voor jezelf te kiezen en jezelf te bevrijden van een belaste jeugd. Los komen en vrij worden van al je gedachten, ideeën, verwachtingen, je verleden, frustraties, je hoop, is hard werken; dit doen we samen. Jouw handreiking naar mij is de eerste stap daartoe.  Ik neem de tijd voor jou en jij houdt de regie. Ik oordeel niet, ben begripvol en zorg voor luchtigheid in onze sessies.  Ik bied je een veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en te worden wie je wil zijn.

Neem een kijkje op mijn website: www.levenscoachmarion.nl en wellicht tot ziens!

Marion Schornagel

Levenscoach Marion, Groningen (Groningen)

In mijn praktijk in Zwolle heb ik ruim 12 jaar expertise opgebouwd rondom de problematiek van het “KOPP kind zijn”. Mijn therapie is gericht op het (h) erkennen van klachten en sterke kanten van de client en duiden van persoonlijke schemata die daaruit voortkomen, voorts inzicht in patronen in relaties die deze kenmerken opleveren en vervolgens hoe en wat je aan de klachten die voortkomen uit deze kenmerken kunt doen en dat uitwerken.

Ik ben zowel psycholoog als mediator en die combinatie maakt dat ik heel goed helpend kan zijn zowel  in de individuele behandeling als in het aanpakken van relatie problematiek.

Hilde Brettschneider

Ret Jezelf (regio Ijsselland, Apeldoorn en Zwolle)

Vrouwen en mannen op alle niveau’s (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) in verbinding brengen met zichzelf, zodat ze zich op een gezonde manier kunnen verhouden in hun relaties tot anderen. Dat is mijn missie en het doel van mijn werk als therapeut, coach en trainer. Ik wil jou weer laten ervaren hoe je na een periode waarin je jezelf bent kwijtgeraakt in relaties, weer terug bij jezelf kunt komen en je eigen gevoelens en behoeftes kunt erkennen en omarmen. Zodat je steviger, authentieker in je relaties kunt gaan staan. Je gaat inzicht krijgen in de wijze waarop jij hebt leren hechten en de daaruit voorkomende partnerstijl, dynamieken en patronen uit eerdere relaties, zelfbeeld, gedachten, gevoelens en overtuigingen die je hebt aangeleerd, onverwerkt pijn en verdriet, overlevingsmechanismen en jouw emotionele volwassenheid. Vraag gerust een gratis sparringsessie aan om te kijken of ik jou op weg kan helpen naar geluk en een liefdevolle relatie.

Nicolette van Oortmerssen

Coach jezelf naar geluk (Balk)