Drenthe/ Groningen/ Friesland

Voelt u zich snel opgejaagd, angstig of boos? Draaien uw gedachten steeds in dezelfde cirkel rond? Raakt u sommige herinneringen maar niet kwijt? Schaamt u zich of voelt u zich gevangen? Denkt u negatief over uzelf of over anderen? Vraagt u zich af hoe het zou zijn om positief in het leven te staan en de regie over uw bestaan (weer) te hebben?

Het kan anders. Echt!

Praktijklocatie in Groningen en Smilde
Gespecialiseerd in begeleiding bij: KOPP-kind problematiek; chronische stress; angsten.
Tel: 06 – 50 60 34 07

Sypke Visser

Praktijk Sypke Visser Groningen (Groningen), Smilde (Drenthe)

Ik ben Marion Schornagel: eigenaar van Levenscoach Marion. Ik heb een praktijk voor levenscoaching, verlies- en rouwtherapie en Kopp therapie. Ik ben zelf kind van een ouder met een psychiatrische stoornis en dat heeft voor specifieke problemen gezorgd in mijn leven.  Na mijn  scheiding van mijn man, een burn-out en reflecterend terugkeek op mijn ingewikkelde jeugd heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en baat gehad bij professionele begeleiding. En uiteraard ook de liefde en aandacht van mijn vrienden en familie hebben mij goed gedaan. Maar bovenal heb ik mezelf serieus genomen en heb aan zelfzorg gedaan door mezelf aandacht te geven en werkelijk te onderzoeken wat ik wil, wat mijn passie is en belangrijk vind in het leven. Mijn levensmotto is:

‘In creatieve vrijheid mijn kennis, liefde en ervaring delen, zodat we beiden kunnen groeien’.

Om deze reden ben ik mijn praktijk begonnen.

Er is moed voor nodig om  voor jezelf te kiezen en jezelf te bevrijden van een belaste jeugd. Los komen en vrij worden van al je gedachten, ideeën, verwachtingen, je verleden, frustraties, je hoop, is hard werken; dit doen we samen. Jouw handreiking naar mij is de eerste stap daartoe.  Ik neem de tijd voor jou en jij houdt de regie. Ik oordeel niet, ben begripvol en zorg voor luchtigheid in onze sessies.  Ik bied je een veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en te worden wie je wil zijn.

Neem een kijkje op mijn website: www.levenscoachmarion.nl en wellicht tot ziens!

Marion Schornagel

Levenscoach Marion, Groningen (Groningen)

Mijn naam is Mariëlle Janssen. Ik ben opgeleid als Gedragswetenschapper, Psycho Sociaal en Hypnotherapeut. Ook ben ik in de Mindfulness geschoold.

Mijn werk bestaat uit het behandelen van Stress- Burn-Out; Angsten; hoogfunctionerend Autisme, (PDD-NOS/ Aperger); Chronische Pijn/ SOLK; Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS); Afvallen bij Overgewicht (ook met de Therapeutisch Virtuele Maagband) en Stoppen met Roken.

Wie ben ik?

Ik ben vooral een levensgenieter en houd van humor en lichtheid. Dingen niet te moeilijk maken. Ik hou van de natuur, van dieren en van (race-)fietsen. Woon samen met een lieve man, 3 prachtige kinderen (die al aardig zelfstandig worden 14 t/m 20 jaar) en heerlijke honden.

Ook hou ik van open staan om te leren, je leven lang. En ik hou van de samenhang tussen oosters en westers, lichaam en geest, vanuit een holistische mensbeeld. Tegelijkertijd ben ik ook praktisch.

Werken aan de oorzaak van klachten ipv alleen maar symptoombestrijding. Het gaat erom dat iets werkt, dan is het probleem opgelost.

Kortom: het leven is mooi 💗

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op.

Mariëlle Janssen

Metherapy, Emmen (Drenthe)

Op zoek naar een lifecoach in Groningen, Drenthe of Friesland?

Een vervelende ervaring, een zoektocht naar verandering of simpelweg de vraag: ‘Wat wil ik nou echt?’.

Als lifecoach help ik je bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen werken we aan een positieve verandering in je leven. Vanuit mijn praktijk in Gasteren of in de vrije natuur van Drenthe.

Mijn naam is Wilma Dijk en ik coach mensen zoals jij en ik bij leefstijlverandering, stress, burn-out, trauma, relatieproblemen, conflicten, scheiding en samen leven in een samengesteld gezin. We willen immers allemaal rust en balans waardoor we kunnen genieten van het leven en de aandacht aan anderen kunnen schenken zoals we willen.

Wat heb jij nodig om je goed te voelen?

Wilma Dijk

Praktijk de zomerdijk (Gasteren, Drenthe)

In mijn praktijk in Zwolle heb ik ruim 12 jaar expertise opgebouwd rondom de problematiek van het “KOPP kind zijn”. Mijn therapie is gericht op het (h) erkennen van klachten en sterke kanten van de client en duiden van persoonlijke schemata die daaruit voortkomen, voorts inzicht in patronen in relaties die deze kenmerken opleveren en vervolgens hoe en wat je aan de klachten die voortkomen uit deze kenmerken kunt doen en dat uitwerken.

Ik ben zowel psycholoog als mediator en die combinatie maakt dat ik heel goed helpend kan zijn zowel  in de individuele behandeling als in het aanpakken van relatie problematiek.

Hilde Brettschneider

Ret Jezelf (regio Ijsselland, Apeldoorn en Zwolle)

Vrouwen en mannen op alle niveau’s (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) in verbinding brengen met zichzelf, zodat ze zich op een gezonde manier kunnen verhouden in hun relaties tot anderen. Dat is mijn missie en het doel van mijn werk als therapeut, coach en trainer. Ik wil jou weer laten ervaren hoe je na een periode waarin je jezelf bent kwijtgeraakt in relaties, weer terug bij jezelf kunt komen en je eigen gevoelens en behoeftes kunt erkennen en omarmen. Zodat je steviger, authentieker in je relaties kunt gaan staan. Je gaat inzicht krijgen in de wijze waarop jij hebt leren hechten en de daaruit voorkomende partnerstijl, dynamieken en patronen uit eerdere relaties, zelfbeeld, gedachten, gevoelens en overtuigingen die je hebt aangeleerd, onverwerkt pijn en verdriet, overlevingsmechanismen en jouw emotionele volwassenheid. Vraag gerust een gratis sparringsessie aan om te kijken of ik jou op weg kan helpen naar geluk en een liefdevolle relatie.

Nicolette van Oortmerssen

Coach jezelf naar geluk (Balk)

 

Specifieke expertise op gebied van: KOPP-kind en de gevolgen van Narcistisch misbruik.
Transparant in aanpak en focus op persoonlijk doel.

Tussen weten en voelen zit soms een diepe kloof en het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen en je echte ik te laten zien. Wees niet bang om opnieuw te beginnen, elk patroon dat zich herhaalt is een kans om iets nieuws over jezelf te leren.

Begin stapje voor stapje…

Mijn werkwijze als therapeut kenmerkt zich door een narratieve en provocatieve benadering op basis van ACT.

Cognitieve en narratieve therapie gaat er vanuit, dat men over
dingen, die gebeurd zijn, nu gebeuren of zouden kunnen gaan gebeuren,
soms verkeerde gedachtes of interpretaties heeft. Dat noemen we
irrationeel. Ze kloppen niet met de objectieve werkelijkheid.

ACT heeft als insteek dat je niet alles kunt oplossen in het leven, maar leert te
accepteren en een betere manier vindt om met beklemmende situaties en/of emoties om te gaan.

Gesprekstechnieken volwassen: Narratief (en waar mogelijk) Provocatief

Graag tot ziens!

Ellen
Praktijk Hart vs Brein

Ellen Verdenius

Praktijk Hart vs Brein (Rolde, Drenthe)