Flevoland

Welkom

 • Individuele coaching & traumatherapie
 • Relatietherapie
 • Privéleraar bij HartVerstand Leiderschap & Talent; Traumasensitief begeleider, Systemisch begeleider- Relatie begeleider
 • Opleider bij IMOZ; Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie, Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie
 • Trainer Huiselijk Geweld, meldcode, afwegingskaders, voorlichting, workshops, trainingen, bijscholingen en hercertificering

Neem contact op : kim@hartverstand.nl

 

Hartverstand is voor volwassenen die aan persoonlijke groei willen werken. Therapie en coaching of het volgen van een opleiding geven je inzicht in eigen emoties, handelen en denken én leert hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Op zoek naar coaching of traumatherapie?

Individueel en voor stellen ben ik specialist op onderstaande onderwerpen. Tevens kan ik als opleider, trainer, workshopleider, spreker dagvoorzitter aan de slag rondom deze thema’s:

Stuur een Whatsapp naar : 0654646161

Specialisaties:

KOPP – Voor iedereen die opgegroeid is met een ouder met psychische problemen

Ouders – Van gehandicapte kinderen Brusjes – Voor iedereen die opgegroeid is in een gezin met een ziek of gehandicapt broertje of zusje

Teamcoaching – Voor organisaties in de zorg die te maken hebben met zelforganisatie

Hoogbegaafd– Leren omgaan met de gave en de opgave

Adoptie – Nederlandse adoptiegeschiedenis

Ethiek – Workshops en in-company trainingen

Trainer Huiselijk Geweld – Ouderenmishandeling partnergeweld, kindermishandeling, meisjes besnijdenis, eergerelateerd geweld.

Op zoek naar een Opleiding?
Neem een kijkje op de website: www.leiderschap-talent.nl

Bij de Privéschool HartVerstand Leiderschap & Talent bied ik de volgende opleidingen met een privéleraar aan je werkt individueel of desgewenst met kleine groepen op maat:

 • Traumasensitief begeleider
 • Systemisch begeleider
 • Relatie begeleider

Kim Maartje Lakke

Hartverstand

 • Individuele coaching  
 • Psycholoog
 • Relatietherapie  
 • Therapeut
 • Workshops lichaamsbewustzijn
 • Trainer/opleider bij Repairing Balance

Mensen komen bij mij met angst en paniekklachten, faalangst, angst voor controle verlies, vroegkinderlijk trauma, PTSS, complex trauma, burn-out of relatieproblemen. Je kunt ook bij mij terecht bij mentale onbalans door het niet kunnen aangeven van grenzen, bij onzekerheid, perfectionisme, pleasegedrag en/of minderwaardigheidsgevoel.

Met behulp van eenvoudige opdrachten, verhalen en uitleg over waarom je doet zoals je doet, word je beter toegerust om je probleemsituaties aan te pakken. Je kunt daardoor de emotionele lading van traumatische gebeurtenissen afhalen en jouw specifieke talenten ontwikkelingen.

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in hoe het komt dat mensen psychische klachten krijgen en hoe ze die ook weer kunnen kwijtraken. Toen ik ongeveer 12 jaar was zag ik dat er mensen waren die wel boos en verdrietig werden maar daar niet in bleven hangen. Ze konden met die gevoelens omgaan. Dat wilde ik ook. Ik noem dat veerkracht. Om dat te bereiken heb ik onder andere een universitaire opleiding tot psycholoog gevolgd en heb ik een coachopleiding voltooid bij Repairing Balance.

Vervolgens heb ik mij, als ervaringsdeskundige, gespecialiseerd in KOPP en KOV problematiek. Daardoor kan ik me goed verplaatsen in mensen met een KOPP en KOV verleden. Veel volwassen KOPP en KOV hebben door hun jeugd geen goede emotionele basis om op terug te vallen. Mijn ervaring is dat je ook op latere leeftijd die basis nog kunt versterken.

Ik werk met de methode Repairing Balance®. Met deze methode, ga ik op zoek naar de oorzaak van je onbalans. Vervolgens begeleid ik jou bij het herstellen van de emotionele onbalans. Je verleden kun je niet veranderen, maar je kunt er wel de emotionele lading van afhalen. De methode Repairing Balance, ontwikkeld door Berry Rijkers (zelf ook volwassen KOPP), is zeer succesvol gebleken bij het opsporen van onbalans en het ontwikkelen van emotioneel evenwicht.

Ik werk onder andere samen met Balance Management Consulting. Deze organisatie heeft een raamovereenkomst met het UWV en is gemachtigd om door UWV verstrekte opdrachten uit te voeren en vervolgens door te verwijzen naar een goedgekeurde Repairing Balance-coach. Dit betekent dat het UWV mijn begeleiding kan vergoeden voor mensen met een Wajong of WIA uitkering, een zo genoemd werkfit traject of bij modulaire re-integratie.

Voor meer informatie 06 23 79 55 05 of dicky@kopptherapeut.nl

Naast mijn werk als KOPP/KOV therapeut ben ik als vrijwilliger betrokken bij MIND Naasten Centraal, de belangenvereniging voor naasten van mensen met een psychiatrisch probleem en/of verslaving.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06 23795505.

De praktijk is gevestigd in Nagele met een nevenlocatie in Emmeloord.

Dicky Meijer

DHM Coaching