Flevoland

Welkom

  • Individuele coaching & traumatherapie
  • Relatietherapie
  • Privéleraar bij HartVerstand Leiderschap & Talent; Traumasensitief begeleider, Systemisch begeleider- Relatie begeleider
  • Opleider bij IMOZ; Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie, Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie
  • Trainer Huiselijk Geweld, meldcode, afwegingskaders, voorlichting, workshops, trainingen, bijscholingen en hercertificering

Neem contact op : kim@hartverstand.nl

 

Hartverstand is voor volwassenen die aan persoonlijke groei willen werken. Therapie en coaching of het volgen van een opleiding geven je inzicht in eigen emoties, handelen en denken én leert hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Op zoek naar coaching of traumatherapie?

Individueel en voor stellen ben ik specialist op onderstaande onderwerpen. Tevens kan ik als opleider, trainer, workshopleider, spreker dagvoorzitter aan de slag rondom deze thema’s:

Stuur een Whatsapp naar : 0654646161

Specialisaties:

KOPP – Voor iedereen die opgegroeid is met een ouder met psychische problemen

Ouders – Van gehandicapte kinderen Brusjes – Voor iedereen die opgegroeid is in een gezin met een ziek of gehandicapt broertje of zusje

Teamcoaching – Voor organisaties in de zorg die te maken hebben met zelforganisatie

Hoogbegaafd– Leren omgaan met de gave en de opgave

Adoptie – Nederlandse adoptiegeschiedenis

Ethiek – Workshops en in-company trainingen

Trainer Huiselijk Geweld – Ouderenmishandeling partnergeweld, kindermishandeling, meisjes besnijdenis, eergerelateerd geweld.

Op zoek naar een Opleiding?
Neem een kijkje op de website: www.leiderschap-talent.nl

Bij de Privéschool HartVerstand Leiderschap & Talent bied ik de volgende opleidingen met een privéleraar aan je werkt individueel of desgewenst met kleine groepen op maat:

  • Traumasensitief begeleider
  • Systemisch begeleider
  • Relatie begeleider

Kim Maartje Lakke

Hartverstand

Individuele coaching en groepsgesprekken

Ik ben een professionele coach en psycholoog, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassen KOPP (kind van ouders met psychiatrische problemen) en KOV (kind van ouder met verslaving). Ik ben er in gespecialiseerd omdat ik zelf een vergelijkbaar verleden heb gehad en dat helpt mij om mij goed in mensen met een KOPP en KOV verleden te verplaatsen.

Veel volwassen KOPP en KOV hebben door hun jeugd geen goede emotionele basis om op terug te vallen. Ik werk met de methode Repairing Balance. Met deze methode, die op zoek gaat naar de zwakke plekken in je emotionele fundering, begeleid ik jou vervolgens bij het herstellen van de emotionele scheurtjes. Je verleden kun je niet veranderen, je kunt wel de emotionele lading afhalen van je verleden. De methode Repairing Balance van Berry Rijkers (zelf ook volwassen KOPP) is zeer succesvol gebleken bij het opsporen en herstellen van emotionele scheurtjes.

Ik werk onder andere samen met Balance Management Consulting. Deze organisatie heeft een raamovereenkomst met het UWV en is gemachtigd om door UWV verstrekte opdrachten uit te voeren en vervolgens door te verwijzen naar een goedgekeurde Repairing Balance-coach. Dit betekent dat het UWV mijn trajecten kan vergoeden voor mensen met een Wajong of WIA uitkering. Voor meer informatie 06 23 79 55 05 of dicky@repairingbalance.nl

Naast mijn bedrijf ben ik als coördinator afdeling gemeente Noordoostpolder vrijwilliger bij Labyrint In Perspectief (LIP), de belangenvereniging voor naasten van mensen met een psychiatrische probleem en/of verslaving. Voor meer informatie zie bovenstaand adres.

Dicky Meijer

DHM Coaching