Flevoland

Hartverstand is voor volwassenen die aan persoonlijke groei willen werken. Therapie en coaching geven je inzicht in eigen emoties, handelen en denken én leert hoe je dit zelf kunt beïnvloeden. Ik zet je graag in je eigen kracht, want daar vind je je eigen oplossingen. Ik ben afgestudeerd psychotherapeute, coach, relatietherapeute, trainer en spreker.

Specialisaties:

  • KOPP – Voor iedereen die opgegroeid is met een ouder met psychische problemen
  • Ouders – Van gehandicapte kinderen
  • Brusjes – Voor iedereen die opgegroeid is in een gezin met een ziek of gehandicapt broertje of zusje
  • Relatietherapie – Voor iedereen die wil groeien in relaties

Kim Maartje Lakke

Hartverstand

Individuele coaching en groepsgesprekken

Ik ben een professionele coach en psycholoog, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassen KOPP (kind van ouders met psychiatrische problemen) en KOV (kind van ouder met verslaving). Ik ben er in gespecialiseerd omdat ik zelf een vergelijkbaar verleden heb gehad en dat helpt mij om mij goed in mensen met een KOPP en KOV verleden te verplaatsen.

Veel volwassen KOPP en KOV hebben door hun jeugd geen goede emotionele basis om op terug te vallen. Ik werk met de methode Repairing Balance. Met deze methode, die op zoek gaat naar de zwakke plekken in je emotionele fundering, begeleid ik jou vervolgens bij het herstellen van de emotionele scheurtjes. Je verleden kun je niet veranderen, je kunt wel de emotionele lading afhalen van je verleden. De methode Repairing Balance van Berry Rijkers (zelf ook volwassen KOPP) is zeer succesvol gebleken bij het opsporen en herstellen van emotionele scheurtjes.

Ik werk onder andere samen met Balance Management Consulting. Deze organisatie heeft een raamovereenkomst met het UWV en is gemachtigd om door UWV verstrekte opdrachten uit te voeren en vervolgens door te verwijzen naar een goedgekeurde Repairing Balance-coach. Dit betekent dat het UWV mijn trajecten kan vergoeden voor mensen met een Wajong of WIA uitkering. Voor meer informatie 06 23 79 55 05 of dicky@repairingbalance.nl

Naast mijn bedrijf ben ik als coördinator afdeling gemeente Noordoostpolder vrijwilliger bij Labyrint In Perspectief (LIP), de belangenvereniging voor naasten van mensen met een psychiatrische probleem en/of verslaving. Voor meer informatie zie bovenstaand adres.

Dicky Meijer

DHM Coaching