Gelderland

Jerome Stoel

Jerome Stoel

Jeroen Stoel Trauma Therapie & Mindfullness

Werkzaam in:

Ermelo

Dorothé Albers

Dorothé Albers

Indhira

Werkzaam in:

Nijmegen

Kim Maartje Lakke

Kim Maartje Lakke

Hartverstand

Werkzaam in:

Arnhem

Hilde Brettschneider

Hilde Brettschneider

RET Jezelf

Werkzaam in:

Zwolle (Overijssel)

regio Ijsselland

regio Apeldoorn

Athilde Whyte

Athilde Whyte

Flow Denken

Werkzaam in:

Winterwijk

Mijn naam is Meta Dame. Ik ben psychosociaal therapeut, een holistische manier van werken.

Dat wil zeggen dat lichaam en geest/verstand als 1 groot mechanisme gezien worden, waarbij elk radertje, elk deel, belangrijk is.

Mijn specialisatie is werken met hooggevoelige mensen.

Veel mensen met psychisch/psychiatrische problemen zijn hooggevoelig en omdat hooggevoeligheid een eigenschap is die genetisch doorgegeven wordt, zijn vaak de kinderen van deze ouders dit ook.

Hooggevoelige mensen hebben de neiging nare, traumatische ervaringen ergens ver weg  in hun systeem te verstoppen en gebruiken vooral hun hoofd als controle orgaan.

Dat is een reden waardoor zij vaak het gevoel hebben dat het zo druk is in hun hoofd. Zij hebben de weg naar hun emoties afgesloten, omdat die te pijnlijk zijn om naartoe te gaan. althans, daar zijn ze bang voor.

Ik gebruik in mijn therapeutische sessies methoden, waarbij de gekwetste delen op zachte, maar daadkrachtige wijze, worden benaderd en geheeld.

Op het moment dat deze delen  geheeld zijn, staat de cliënt weer in zijn kracht, kan hij de verbinding tussen lichaam en hoofd weer herstellen en zal het leven een stuk rustiger, innerlijk krachtiger en aangenamer worden.

Hoe ik te werk ga, kun je lezen op mijn website.

 

Meta Dame

Centrum voor K.A.T.