Limburg

Bang zijn om om niet begrepen te worden, bepaalde denkbeelden hebben en je afvragen of deze realistisch zijn, bang zijn dat je aanleg hebt om net zo te worden als jouw vader en/of moeder? Bang zijn om deze vragen met een ander te delen, omdat je denkt dat je dan al een etiketje opgeplakt krijgt?

Als kind van een manisch-depressieve ouder heb ik lang allerlei vragen en denkbeelden gehad, die ik niet durfde te delen. Bang om in hetzelfde hoekje geplaatst te worden als mijn ouder. En ineens zat ik, door alle stress, in een paniekstoornis met straatvrees. Gelukkig ben ik hier van hersteld en heb ik door met lotgenoten te praten, ontdekt dat deze vragen en denkbeelden helemaal niet zo vreemd zijn. Dit was helaas wel pas op volwassen leeftijd. Als kind heb ik het kunnen delen van ervaringen en situaties heel erg gemist (dat bestond toen eigenlijk helemaal niet). Vandaar dat ik mij, samen met mijn twee Fjordenpaarden, nu richt op het uitspreken van vragen, denkbeelden en alles wat jou zou kunnen belemmeren in jouw (op)groeiproces, zodat je ontdekt dat je hier in niet alleen staat.

Herken jij jezelf hierin en zou je graag eens willen kijken wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Astrid Hazekamp

De Paardenspiegel

 

Mijn naam is Sylvia de Leeuw. Als enig kind ben ik opgegroeid bij ouders, beiden met een psychische kwetsbaarheid. Hierdoor heb ik zelf ervaren hoe het is om in een ongewone thuissituatie op te groeien. Ook de gevolgen die dat voor je kan hebben in je volwassen leven zijn mij niet vreemd. Inmiddels heb ik mijn eigen weg gevonden en sta ik vrij in het leven.

Ieder KOPP kind groeit op in andere omstandigheden. De ervaringen en belevingen vanuit jouw verleden neem je op je eigen manier mee in je verdere ontwikkeling en leven. Daarom ben jij voor mij een uniek mens met eigen kwaliteiten en kwetsbaarheden. Jij geeft aan wat je nodig hebt en waar je aandacht aan wilt geven en ik help jou als psychosociale coach en ervaringsdeskundige op weg.

Bij coaching vind ik het belangrijk dat de veranderingen vanuit jouw binnenste ontstaan. Daarom bestaat begeleiding door mij niet alleen uit gesprekken, maar ook uit ervaringsgerichte oefeningen. Door te ervaren kun je voelen wat iets met je doet en ga je de verbinding met jezelf versterken. Daarmee leg jij zelf de basis voor een blijvende verandering.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Kijk eens op mijn website of neem contact met me op.

Sylvia de Leeuw

GewoonMens