Noord- Brabant

-Van Overleven naar Vol in het leven staan-

 

Hallo… mijn naam is Marijke Huibers.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om opgegroeid te zijn met een ouder met psychische problemen.

Overlevingsstrategieën die je als kind nodig had om je te kunnen handhaven, zijn in je volwassen leven vaak diepgewortelde, onbewuste gedragspatronen geworden.

Deze belemmeren je om Vol in het leven te staan.

Hierdoor ben je de verbinding kwijtgeraakt met wie je van ‘nature’ bent.

Wanneer je gaat herkennen én erkennen hoe het verleden je gevormd heeft, kun je bewustere keuzes maken voor de toekomst.

In mijn coaching ondersteun ik je om je eigen antwoorden te vinden op de vragen; ‘Wíe ben ik, wat wíl ik en wat kán ik’.

Dit doe ik vanuit de 3 kernwaardes:

-Vanuit de Verbinding kom je in de Ervaring en begint de Verandering-

De natuur is een bron van inspiratie. Deze spiegelt jou wat er in je innerlijke afspeelt.

Vandaar dat we deze al wandelend betrekken bij je coachvraag.

Wil je Vol in het leven komen te staan?.. kijk dan verder op mijn site LeefVolledig.nl Ik loop graag een stukje met je mee!

Marijke Huibers

Lifecoach praktijk Leef Volledig - Oeffelt; gemeente Boxmeer

Opgroeien als kind van een ouder met psychiatrische problemen (wel of niet met een diagnose) laat sporen na. Het kan zijn dat je je regelmatig angstig voelt, onzeker over jezelf of moeite hebt met vertrouwen. Ook herken je misschien soms dingen van die ouder in jezelf en vraag je je af hoe je daarmee om moet gaan. Misschien heb je zelf een kinderwens en twijfel je weleens of dat nou wel zo’n goed idee is met jouw achtergrond.

Ik kan je helpen. Ik weet hoe het voelt en ik weet inmiddels ook hoe je eraan voorbij kunt komen. Ik werk nu zo’n 20 jaar als hulpverlener en sinds ruim 10 jaar vanuit mijn eigen praktijk. Mensen weer in contact brengen met hun eigen waarde en kracht is het doel van mijn begeleiding. Want die verbinding is vaak kwijtgeraakt en dat zorgt voor al die nare gevoelens. Het leven is zoveel fijner als je weer kunt voelen dat je waardevol bent, wat je kracht is, wat je wilt met je leven en als je kan voelen dat het mogelijk is in het heden.

Dus ben je op zoek naar hulp hierbij of wil je er meer over weten, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.

Astrid Engel

Astrid Engel Persoonlijke Ontwikkeling - Heeze

Superesse is een praktijk voor psycho – sociale hulpverlening en gespecialiseerd in KOPP.

Voor mensen die een bijzondere jeugd hebben gehad en daar op latere leeftijd nog problemen en gevolgen van ondervinden.

Je kunt daarbij aan denken dat je zelf geen diagnose hebt maar wel gevoelens van depressie,(faal)angst of overmatig willen zorgen voor een ander.

Ik richt mij op bouwen aan herstel.

Met individuele coaching nemen we de tijd om jouw verhaal in kaart te brengen.

Elke sessie is specifiek gericht op jou omdat elk verhaal uniek is.

Samen bespreken we welke methoden voor jou kunnen werken, die aansluiten op wat jij nodig hebt om voor jouw emotionele bagage te verlichten en mogelijkheden zichtbaar te maken.

Superesse betekent overleven in het Latijn en dat is wat veel KOPP-ers hebben moeten doen.

Je hebt het gehaald en hoe nu verder?

Petra Korstanje

Praktijk Superesse - Breda

Mijn naam is Mariska van Es (1972) en ik ben als particulier psycholoog (psycholoog NIP) werkzaam in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. In mijn vrijgevestigde praktijk houd ik mij bezig met psychologische hulpverlening, persoonlijkheidsonderzoek en coaching.

Mariska van Es

Psychologenpraktijk van Es - Roosendaal

Als dingen in je leven niet lekker lopen en je voelt je niet happy, dan kunnen we samen op zoek gaan naar de oplossing ervan. 

Wij van Praktijk Mirosa coachen je graag naar een situatie waarin je je wél prettig voelt.! We zoeken samen naar een oplossing voor het probleem waarom jij je niet lekker voelt.

Onder de oplossing versta we wat voor jou de beste manier is om met het probleem om te gaan. Een mens verandert niet door te praten, maar door te doen!!

Je eigen kracht ontdekken, versterken en gebruiken. En wij van Praktijk Mirosa helpen jouw daar graag bij! Er is altijd een weg, en soms is de juiste keuze maken geen makkelijke weg . Maar op langere termijn zeker de moeite waard!

Echte keuzes maken vergt moed. 

Bekijk rustig onze website en vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Marie van Steensel

Praktijk Mirosa - Eersel

Op een bepaald moment in je leven kun je het gevoel hebben dat je vast gelopen bent. Misschien ervaar je problemen in het dagelijkse leven, in je relatie of in je werk. Heb je onduidelijke lichamelijke of psychische klachten of slaap je slecht? Dit kan te maken hebben met hoe je kijkt naar jezelf, je werk, je relatie, studie, vriendschappen.

Esmeé Karstanje- Hanegraaf

Hypnotherapie Oss