Zeeland

Psychologen Praktijk Zeeland (PPZeeland) is een Zeeuwse particuliere psychologenpraktijk, opgericht door Marie- Cecile De Munck, Psycholoog NIP, gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van ouderen, chronisch en/of ernstig zieken en hun naasten.

Bij PPZeeland kunt u terecht met uw vragen over onder andere:

  • Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
  • een CVA/ beroerte
  • Dementie
  • Parkinson/ MS/ en andere chronische ziekten of aandoeningen
  • Trauma/ onverwerkte gebeurtenissen
  • andere ingrijpende levensgebeurtenissen
Marie Cecile de Munck

Psychologenpraktijk Zeeland

Allerlei factoren zijn van invloed op ons welbevinden en hoe wij onze gezondheid ervaren. Gezondheid speelt zich namelijk niet alleen op fysiek niveau af maar ook op geestelijk, emotioneel en energetisch niveau.

Goede ervaringen geven een gevoel van geluk, vitaliteit, zelfvertrouwen en kracht.
Negatieve ervaringen kunnen onder andere  gevoelens  van onmacht, ontevredenheid en  depressiviteit geven. Een negatief zelfbeeld kan ontstaan en fysiek kan dit leiden tot allerlei  klachten.

Wanneer gebeurtenissen die wij (soms onbewust) als negatief ervaren hebben,  niet doorwerkt en verwerkt zijn, blijft het effect hiervan doorwerken in het energieveld en zijn invloed uitoefenen op ons gedrag, hoe wij in het leven staan of het leven beleven.

Ieder mens wordt omgeven door een Electro- magnetisch veld, ook wel aura genoemd. Dit energetisch veld is wetenschappelijk vastgesteld en meetbaar. Al onze ervaringen worden opgeslagen in onze aura, de chakra’s en uiteindelijk in  het lichaam.

Lees meer op mijn website: www.praktijk-ayni.nl

Anita Flikweert

Praktijk Ayni

Mijn naam is Ien van Zwol- van Gulik.

In 1950 ben ik in Amersfoort geboren en heb daarna in diverse provincies in Nederland gewoond.

Nu woon ik, samen met mijn man Daan, al heel wat jaren in Zierikzee.

Onze kinderen zijn al lang uit huis en hebben zelf ook al weer kinderen. Wij zijn dus al diverse keren opa en oma .

Wat ik allemaal gestudeerd heb, vind ik van ondergeschikt belang.

De grootste leerschool is voor mij het leven zelf.

Mijn praktijk heb ik nu zo’n 30 jaar. Al die tijd ben ik zowel op praktisch als op geestelijk gebied lerende geweest en gebleven.

Wil je meer weten?

Kijk dan verder op mijn website!

Ien van Zwol

Ien van Zwol Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en groei - Zierikzee

Ik zie als therapeut veel cliënten die een probleem ervaren waardoor ze niet gelukkig zijn. Soms zit dit probleem zo diep dat er tevens lichamelijke problematiek bij komt. Een oorzaak kan in het verleden liggen of meer recent, op gebied van relaties, werk, school, seksualiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Als regressietherapeut onderzoek ik samen met de cliënt waar de bron van het probleem ligt. Deze bron is voor de cliënt vaak niet helder of bereikbaar omdat pijnlijke momenten diep zijn weggestopt.
Om deze pijn niet te voelen ontwikkelt iemand houding of gedrag. Dit gedrag heeft waarschijnlijk in het verleden een duidelijke, reddende functie gehad, maar geeft nu emotionele en/ of lichamelijke klachten.
Door de cliënt in trance te brengen, een lichte vorm van hypnose wordt het onderbewuste voor de cliënt bereikbaar en ontstaat er een duidelijk beeld van de bron van het probleem.
Door hier bewustzijn op te creëren kan er een gedragsverandering tot stand worden gebracht. Dit doe ik dmv een coachingstraject.

In mijn praktijk heb ik verschillende cliënten met een beschadigde jeugd behandeld. De achterliggende problematiek was verschillend echter de doelstelling hetzelfde…stevig en gelukkig verder kunnen, je goed voelen met wie en wat je bent. Regressietherapie en een coachingstraject zijn voor mij de perfecte methodes om mensen hiermee op weg te helpen!

Voor meer informatie is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk. Elly van Asselt & Monique de Vriend

Deerne Acupunctuur & Natuurgeneeskunde - Burgh- Haamstede