Zuid- Holland

Ik heet Sirpa, ben 42 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen (12 en 9 jaar). Mensen die mij kennen, vinden mij een goede luisteraar, empatisch, vrolijk, rustgevend en ontwapenend. Mijn talent is mensen met zichzelf en elkaar te verbinden. Ik richt mij op mensen die ervaren dat ze (nog) niet helemaal tot hun recht komen. Die door bepaalde (gedrags)patronen of blokkades in het dagelijkse leven worden belemmerd. Vaak ligt de oorsprong van deze blokkades ergens in het verleden. En word je hier in het heden regelmatig mee geconfronteerd. Binnen De Vrije Kameleon combineer ik alle bronnen van kennis. Ook mijn ervaringskennis. Meer informatie hierover vind je op mijn website.

Sirpa

De Vrije Kameleon

Als kind van een ouder met psychiatrische problematiek maak je een andere jeugd mee dan ‘gewone’ kinderen. Je bent vaak meer een ouder voor je vader of moeder dan een kind.

De gevolgen daarvan zijn niet altijd meteen merkbaar, maar later in je leven kun je te maken krijgen met identiteitsvragen, burnout, moeite met relaties, depressie, het gevoel ‘anders’ te zijn, je grenzen niet goed kennen of kunnen aangeven, om er maar een paar te noemen.

Als ervarigsdeskundige zet ik me graag voor je in om jou te helpen je te bevrijden van een last die niet de jouwe is.

Jacqueline Sorel

Gestaltpraktijk Sorel

Als (volwassen) KOPP-kind nu bezig met de opleiding hypnotherapie, omdat ik sterk geloof dat verwerken van zaken en veranderingen creëren ten beste, veel vlugger en veel minder pijnlijk kan dan gewone therapie, gewoon door eerst te leren ontspannen en deze ontspanning te leren meenemen naar moeilijke momenten! Therapie mogelijk voor een kleiner prijsje dan de gediplomeerden. Ook in groepen om met elkaar wat dingen te kunnen oefenen, zoals communiceren op een andere manier.

Diana

Counselingpraktijk Blom

Mijn naam is Maaike Kruijsen en ik coach hoogsensitieve mensen (HSP) & volwassen KOPP.

Herken je thema’s zoals je onveilig voelen, sterke emotionele reacties, het niet goed voelen van grenzen, worstelingen met afstand-nabijheid met je ouder(s) en de vraag wie ben ik?

Als gediplomeerd coach/counselor en ervaringsdeskundige luister ik naar je en kijk ik samen met jou naar wat je nodig hebt om te helen en je leven zoals het bij jou past vorm te geven.

Voor wie:

Volwassen KOPP

Volwassen HSP & KOPP

Ook gespecialiseerd in:

HSP/HSS – Extraverte HSP

HSP/HB – HSP & hoogbegaafd

Maaike Kruijsen

HSP Coach Maaike

Ik geloof dat alles voor echt leven al in jou zit. Ook als je opgegroeid bent met psychisch zieke ouders. Ik ben Petrina Haak (geboren in 1986). Als ervaringsdeskundige en coach kan ik goed luisteren. Luisteren zonder oordeel. In mijn coaching mag jij er helemaal zijn.

Met respect voor wie jij bent en vanuit verbondenheid en vertrouwen, wil ik je uitdagen, prikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren. Dit kan als je ervaart dat je vastloopt, dat je telkens in dezelfde situaties of patronen beland. Uitdagingen kunnen bijvoorbeeld zitten in:

  • Ouderschap
  • Relaties en hechting
  • Zelfbeeld
  • Omgaan met emoties

Ik begeleid je graag van overleven naar Echt-leven. Waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt.

Petrina Haak

Echt-leven