Kassandra Goddijn

Ik ben Kassandra, 55 jaar en KOPP’er. Ik coach volwassen KOPP’ers op basis van mijn eigen ervaringsdeskundigheid. Ik heb ervaringen zowel als KOPP’er als als cliënt; toen ik jongvolwassen was, kon ik echt niet gaan studeren! Ik had zelf zoveel psychische problemen en problemen met het thuisfront dat ik wel wat anders aan mijn hoofd had.

Als coach combineer ik mijn kennis van de westerse psychologie met mijn eigen ervaringen op het gebied van emotionele/ persoonlijke/ spirituele groei. Ik blijf in mijn begeleiding dicht bij mezelf. Daarmee bedoel ik dat ik als persoon nabij ben en samen met mijn klant de weg verken. Ik ben als coach een soort gids. Omdat ik mijn eigen weg al gelopen heb, en honderd anderen van dichtbij hún weg heb zien gaan, kan ik gemakkelijker de bestemmingen duiden bij iedere splitsing, vier- of zevensprong. Ik ken en herken de meeste dwaalsporen of slimme shortcuts (die vaak een verborgen nadeel hebben).

Bij het gidsen van mijn klanten oordeel ik niet; iedereen mag zijn of haar eigen weg kiezen, snel en efficiënt of langzaam en diepgaand, en alles daar tussenin. Het doel van mijn begeleiding is dat de klant ergens uitkomt waar het fijner is, in plaats van zichzelf steeds weer op hetzelfde oude spoor aan te treffen. Om uit te komen op een plek die voelt als passend in het hier-en-nu. Een plek waar je de vrijheid voelt om je eigen keuzes te maken.