Marion Schornagel

Ik ben Marion Schornagel: eigenaar van Levenscoach Marion. Ik heb een praktijk voor levenscoaching, verlies- en rouwtherapie en Kopp therapie. Ik ben zelf kind van een ouder met een psychiatrische stoornis en dat heeft voor specifieke problemen gezorgd in mijn leven.  Na mijn  scheiding van mijn man, een burn-out en reflecterend terugkeek op mijn ingewikkelde jeugd heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en baat gehad bij professionele begeleiding. En uiteraard ook de liefde en aandacht van mijn vrienden en familie hebben mij goed gedaan. Maar bovenal heb ik mezelf serieus genomen en heb aan zelfzorg gedaan door mezelf aandacht te geven en werkelijk te onderzoeken wat ik wil, wat mijn passie is en belangrijk vind in het leven. Mijn levensmotto is:

‘In creatieve vrijheid mijn kennis, liefde en ervaring delen, zodat we beiden kunnen groeien’.

Om deze reden ben ik mijn praktijk begonnen.

Er is moed voor nodig om  voor jezelf te kiezen en jezelf te bevrijden van een belaste jeugd. Los komen en vrij worden van al je gedachten, ideeën, verwachtingen, je verleden, frustraties, je hoop, is hard werken; dit doen we samen. Jouw handreiking naar mij is de eerste stap daartoe.  Ik neem de tijd voor jou en jij houdt de regie. Ik oordeel niet, ben begripvol en zorg voor luchtigheid in onze sessies.  Ik bied je een veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en te worden wie je wil zijn.

Neem een kijkje op mijn website: www.levenscoachmarion.nl en wellicht tot ziens!