ProLumina

Ik ben Anika Morsink, 46 jaar jong, moeder van twee heerlijke kinderen en heb een partner waar ik helemaal mezelf kan zijn. Ik ben Lifecoach en gespecialiseerd in het begeleiden van KOPP-kinderen. Ik ben zelf een KOPP-kind en begrijp als geen ander waar je als volwassen persoon dan tegenaan kunt lopen. Drie van de vijf gezinsleden waar ik uit kwam, kampten met psychische problemen, waaronder mijn moeder. Daarnaast is mijn moeder Autistisch. Het geven van de liefde die ik nodig had, een arm om mij heen, zeggen dat je het goed doet, is iets wat ik niet heb gekregen. Mijn vader was een binnenvetter en heeft dit ook nooit goed kunnen uiten. Ik leek de sterkste in het gezin, die alles altijd oploste, maar in mijn hoofd was het chaos.  Het ging nooit om mij, altijd om een ander. Ik was een pleaser en altijd op zoek naar complimenten. Ik leefde niet het leven dat ik zelf wilde leven. Kritiek krijgen vond ik vreselijk, dan was ik niet leuk en goed genoeg. Enorm vermoeiend voor mezelf.

Ik ben nu sterker dan ooit en in mijn hoofd is rust. Dat gun ik jou ook ontzettend graag. Op de website www.prolumina.nl kun je meer over mij en mijn werkwijze lezen. Ik help je graag om jezelf nu in het licht te zetten, ProLumina!

Kopp Coaching

Ik coach KOPP/KVO vanuit mijn ervaringsdeskundigheid, kennis van psychologie en professionele nabijheid. Mijn ouders hadden beiden een stoornis, waardoor ik zelf in mijn jongvolwassenheid ook veel problemen heb gehad. Daardoor heb ik niet kunnen studeren, wat ik toen jammer vond, maar achteraf een zegen. Ik heb door mezelf en anderen te volgen, en later te begeleiden, een heel andere kijk ontwikkeld op psychische gezondheid dan die je op de universiteit leert. Zoveel ratio als nodig, méér gevoel en vooral: verbinding. Precies dát blijkt te zijn wat mijn klanten in het reguliere circuit missen. Iemand die meteen kan aansluiten bij jouw belevingswereld, zonder dat je daarvoor eindeloos moet uitleggen of honderd formulieren invullen. Ik maak jouw beleving begrijpelijk voor je. Vervolgens kunnen we samen werken aan dat wat jij voor jezelf verlangt. Mijn klanten komen uit het hele land en zelfs daarbuiten. Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Voor meer info: www.koppcoaching.nl

Mijn naam is Antoinette van Reekum. Ik ben een enig kind in mijn systeem van herkomst. Hierdoor heb ik gedeald met allerlei thema’s, die via het ‘enig kind’ zijn in mijn leven naar voren kwamen, in relatie tot een onveilige situatie waarin ik ben opgegroeid als KOPP-kind.

Ben je ook een (enig) kind die opgegroeid is bij ouder(s) met stress, spanning, ziekte, verslaving of met een psychische kwetsbaarheid? Heb je daardoor ook ervaringen meegemaakt en patronen ontwikkeld die invloed hebben op de rest van je leven?

Dan ben je op de juiste plek.

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat de enig kinderen, of kinderen die zich enig kind voelen, in hun kracht blijven, ook al hebben ze in hun jeugd niet de makkelijkste omstandigheden, ouder(s) en/of relatie ervaren.

Daarin wil ik enig kinderen support geven om meer inzicht in zichzelf te krijgen in welke schoonheid er verborgen ligt onder de (stress)patronen en in deze ineffectieve patronen te helen. Voorop gesteld: Elk kopp-kind heeft vele kwaliteiten. Deze wil ik hiermee nog meer tot haar recht doen komen.

Ik wil ook daarnaast enig kinderen, of kinderen die ervaren er alleen voor te staan, met elkaar verbinden én bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling om nog vollediger tot bloei te komen.

Welkom! Neem direct contact op voor een (intake)gesprek, zodat ik je kan supporten en meer kan vertellen over de mogelijkheden. Mijn coach/therapiepraktijk is op loopafstand vanaf Utrecht Centraal. Weet je ten alle tijde welkom! Bel of mail gerust, dan staat er zo een afspraak.