ProLumina

Ik ben Anika Morsink, 46 jaar jong, moeder van twee heerlijke kinderen en heb een partner waar ik helemaal mezelf kan zijn. Ik ben Lifecoach en gespecialiseerd in het begeleiden van KOPP-kinderen. Ik ben zelf een KOPP-kind en begrijp als geen ander waar je als volwassen persoon dan tegenaan kunt lopen. Drie van de vijf gezinsleden waar ik uit kwam, kampten met psychische problemen, waaronder mijn moeder. Daarnaast is mijn moeder Autistisch. Het geven van de liefde die ik nodig had, een arm om mij heen, zeggen dat je het goed doet, is iets wat ik niet heb gekregen. Mijn vader was een binnenvetter en heeft dit ook nooit goed kunnen uiten. Ik leek de sterkste in het gezin, die alles altijd oploste, maar in mijn hoofd was het chaos.  Het ging nooit om mij, altijd om een ander. Ik was een pleaser en altijd op zoek naar complimenten. Ik leefde niet het leven dat ik zelf wilde leven. Kritiek krijgen vond ik vreselijk, dan was ik niet leuk en goed genoeg. Enorm vermoeiend voor mezelf.

Ik ben nu sterker dan ooit en in mijn hoofd is rust. Dat gun ik jou ook ontzettend graag. Op de website www.prolumina.nl kun je meer over mij en mijn werkwijze lezen. Ik help je graag om jezelf nu in het licht te zetten, ProLumina!

Kopp Coaching

Ik coach KOPP/KVO vanuit mijn ervaringsdeskundigheid, kennis van psychologie en professionele nabijheid. Mijn ouders hadden beiden een stoornis, waardoor ik zelf in mijn jongvolwassenheid ook veel problemen heb gehad. Daardoor heb ik niet kunnen studeren, wat ik toen jammer vond, maar achteraf een zegen. Ik heb door mezelf en anderen te volgen, en later te begeleiden, een heel andere kijk ontwikkeld op psychische gezondheid dan die je op de universiteit leert. Zoveel ratio als nodig, méér gevoel en vooral: verbinding. Precies dát blijkt te zijn wat mijn klanten in het reguliere circuit missen. Iemand die meteen kan aansluiten bij jouw belevingswereld, zonder dat je daarvoor eindeloos moet uitleggen of honderd formulieren invullen. Ik maak jouw beleving begrijpelijk voor je. Vervolgens kunnen we samen werken aan dat wat jij voor jezelf verlangt. Mijn klanten komen uit het hele land en zelfs daarbuiten. Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!