valerie_bouwmeester

Valerie Bouwmeester

Vroegkinderlijk trauma en hechting, geboortepsychologie en Innerlijk Kind therapie.

Vanuit mijn eigen ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan na het volgen van diverse opleidingen, begeleid ik mensen die een pittige start hebben gehad en/of vroegkinderlijk trauma hebben ervaren. Dit trauma kan in allerlei vormen komen. Denk aan ongewenst zijn geweest als baby, een stressvolle zwangerschap van je moeder, een heftige geboorte, in de couveuse of het ziekenhuis zijn beland na je geboorte. Maar ook in combinatie met een onveilige jeugd of grensoverschrijdend gedrag, overlijden van een van je ouders enz.

Graag ben ik een veilig baken voor jou, waarbij jij je vertrouwd kunt voelen. Zodat je inzicht krijgt in jezelf en je onbewuste patronen, waarna we eventueel je Innerlijk Kind kunnen helen of andere vormen van therapie in kunnen zetten. Bijvoorbeeld hechtingsoefeningen, ontspanningsoefeningen of ademhalingsoefeningen. Voel je welkom voor een verkennend gesprek, van mijn kant geef ik eerlijk aan of ik voel of we een match zijn of niet, of dat je misschien iets anders nodig hebt dan wat ik kan bieden. Ik help je met alle liefde naar een fijner, rustiger leven, waarin je prachtig jezelf kunt zijn. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel dat waard is.