Coacheling

Welkom bij Coacheling, de praktijk voor iedereen met en zonder vraag of doel.

Coacheling biedt coaching, counseling, training en coacheling op de manier die jij prettig vindt.Of je nu als persoon of als bedrijf naar Coacheling komt, je bent altijd van harte welkom.

Soms is het nodig om even stil te staan bij jezelf en te oriënteren waar in jouw leven je nu eigenlijk staat.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend. Zoals je mag verwachten zal met alle gegevens en informatie vertrouwelijk en respectvol worden omgegaan.

Hypnotherapie Oss

Op een bepaald moment in je leven kun je het gevoel hebben dat je vast gelopen bent. Misschien ervaar je problemen in het dagelijkse leven, in je relatie of in je werk. Heb je onduidelijke lichamelijke of psychische klachten of slaap je slecht? Dit kan te maken hebben met hoe je kijkt naar jezelf, je werk, je relatie, studie, vriendschappen.

ReAttach

ReAttach is een jonge interventie met veelbelovende resultaten.
Bij volwassenen wordt het verwerken van meerdere zintuiglijke prikkels tegelijk gestimuleerd en u krijgt denkopdrachten. Hierdoor leert u snel en adequaat spanning en gebeurtenissen te relativeren en verwerken. Inhoudelijk werkt u aan het beeld dat u heeft van uzelf in relatie met de belangrijkste personen in uw leven. Overlevingspatronen die een negatieve invloed hebben op uw dagelijks functioneren (schema’s) maken plaats voor beter aangepast gedrag.

Psychologenpraktijk van Es

Welkom op de website van mijn psychologenpraktijk. Mijn naam is Mariska van Es (1972) en ik ben als particulier psycholoog (psycholoog NIP) werkzaam in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. In mijn vrijgevestigde praktijk houd ik mij bezig met psychologische hulpverlening, persoonlijkheidsonderzoek en coaching.