Bewust in Beeld

Bijna iedereen vraagt zich wel eens af: wie ben ik, wat wil ik? Juist in moeilijke situaties word je hiermee geconfronteerd. Je voelt tegenstellingen in jezelf.

Misschien heb je meer moeite met keuzes maken en nee zeggen. Je kan de gedachte ontwikkelen: waar doe ik het allemaal voor. Wat is de zin van mijn leven? Hoe komt het dat ik niet lekker in mijn vel zit en niet meer kan genieten. Hoe komt het dat ik me zo somber, angstig, verdrietig of boos voel? Hoe ga ik bijvoorbeeld om met een fobie, psychose, een scheiding enz.

In de kinderjaren ontwikkel je gedrag en gedachten in relatie met anderen en de situatie. Wanneer je volwassen bent kunnen deze gedragspatronen met bijbehorende gevoelens en gedachten niet meer passend zijn. Ze kunnen zelfs gaan tegenwerken.

Counselingpraktijk Blom

Als (volwassen) KOPP-kind nu bezig met de opleiding hypnotherapie, omdat ik sterk geloof dat verwerken van zaken en veranderingen creƫren ten beste, veel vlugger en veel minder pijnlijk kan dan gewone therapie, gewoon door eerst te leren ontspannen en deze ontspanning te leren meenemen naar moeilijke momenten! Therapie mogelijk voor een kleiner prijsje dan de gediplomeerden. Ook in groepen om met elkaar wat dingen te kunnen oefenen, zoals communiceren op een andere manier.

AKAFI Passie Voor Balans
Wie ben ik?
Mijn naam is Marjolein Baijens. Als betrouwbare en zorgvuldige (wandel)coach, maak ik onder andere gebruik van de TriA Wandelcoach Methode. Dit is een krachtige methode die bestaat uit drie stappen; Aandacht, Acceptatie en Actie. De focus ligt op het positief keren van gedrag en het komen tot zelfrealisatie. Mijn ervaring ligt op het gebied van KOPP kinderen (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen), Hoog-sensitiviteit en Trauma vraagstukken. Het bieden van veiligheid en vertrouwen staan bij mij voorop. Mijn omgeving vindt mij een oprechte persoon die altijd het beste uit iemand wil halen.
Wat doe ik?
Het is mijn passie om mensen in balans te brengen en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft mij een blij en dankbaar gevoel. Wat is er mooier dan de natuur als praktijkruimte in te zetten. Graag loop ik met je mee waarbij je zelf het krachtige effect ervan zult gaan ervaren.
Wil jij ook nieuwe stappen gaan zetten en zoek jij een coach die het beste met je voor heeft? Samen met jou wil ik gaan kijken wat jij nodig hebt om in actie te komen!